Go to top

Vi skaber innovative løsninger til hverdagen

CoLab Denmark - Sammen om velfærdsteknologi

CoLab Denmark samler velfærdsteknologiske aktører fra virksomheder, kommuner og sygehuse

Vi er specialister i borgernær velfærdsteknologi og offentligt-privat samarbejde.

Sammen med lokale interessenter tilrettelægger og gennemfører vi tests, som tager udgangspunkt i hverdagen og skaber værdi på tværs af sundhedssektoren.

Som mødested og accelerator fører vi dig fra idé til udvikling, gennem tests til implementering af velfærdsteknologiske løsninger. På tværs af sektorer og lokalt forankret.

Læs mere om hvad CoLab Denmark kan tilbyde dig.

Website - CoLab Denmark

www.colab-denmark.dk

Kontaktperson

Samarbejdspartnere

DELTA er en selvejende højteknologisk virksomhed, som stiller viden til rådighed for alle og rådgiver samfund og industri om den teknologiske udvikling

Samarbejdspartner i følgende projekter

MedCom er bindeleddet i det samarbejdende sundhedsvæsen ved at udvikle og udbrede tværsektorielle digitale kommunikationsløsninger Med andre ord er MedCom den digitale rygrad i samarbejdet mellem sygehus, kommuner og praktiserende læger.

Samarbejdspartner i følgende projekter

Vi kæmper hver dag for mere bæredygtig energi og bedre digital kommunikation ved at udfordre vanetænkning og sætte nye standarder til gavn for mennesker og virksomheder i Danmark.

Samarbejdspartner i følgende projekter

Fem fakulteter, 32.000 studerende, heraf mere end 15 % fra udlandet, over 5.400 ansatte fordelt på hovedcampus i Odense samt 5 regionale campusser. Flere internationale undersøgelser dokumenterer, at vi laver forskning i verdensklasse og er blandt de 50 bedste af verdens unge universiteter

Welfare Tech er Danmarks største medlemsbaserede klyngeorganisation for sundhed og velfærdsteknologi