CoLab Odense - Løsninger der forebygger indlæggelser

I CoLab Odense samarbejder Odense Universitetshospital, Odense Kommune, Syddansk Sundhedsinnovation og private virksomheder om at udvikle de bedste løsninger til behandling og pleje af borgeren i eget hjem

Behandling og pleje i eget hjem

CoLab Odense er et udviklingspartnerskab mellem Odense Universitetshospital, Odense Kommune og Syddansk Sundhedsinnovation. CoLab Odense inviterer private virksomheder og andre aktører ind til samarbejde.

Formålet er at skabe velfærdsteknologiske løsninger, som understøtter patienters og borgeres behandling og pleje i eget hjem og ”eget liv”, så der skabes sammenhæng på tværs for den enkelte - mellem sygehus og kommune.

CoLab Odense tilbyder virksomheder at afprøve og teste teknologier – både i den praktiske drift på fx sygehusafdelinger og i plejesektoren og i laboratorier. Samtidig understøtter CoLab Odense udviklings- og afprøvningsforløb med afsæt i behovene i praksis.

CoLab Odense har fokus på løsninger, der forbedrer muligheden for at forebygge indlæggelser og som i højere grad gør det muligt at behandle patienter i deres eget hjem, - vi hører gerne fra private parter, som gerne vil foreslå løsninger på dette område.

Læs mere om hvad CoLab Odense kan tilbyde dig.Kontaktpersoner
Innovationskonsulent
Emil Kjærsgaard Nielsen
+45 4019 6903
ekn@rsyd.dk